Yerköy'lü Öğrenciler Çanakkaleyi Gezdi - Son Dakika
Yerel

Yerköy'lü Öğrenciler Çanakkaleyi Gezdi

Yerköy\'lü Öğrenciler Çanakkaleyi Gezdi

Yozgat’ın Yerköy ilçesi Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi öğrencilerine yönelik Çanakkale gezisi düzenlendi.

23.06.2014 14:32

Yozgat'ın Yerköy ilçesi Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi öğrencilerine yönelik Çanakkale gezisi düzenlendi.

Gençlik Merkeziyle Hayallerime Ulaşıyorum projesi kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi öğrencileri, düzenlenen gezi ile İstanbul-Çanakkale-Bursa illerindeki tarihi ve turistik mekanları gezme imkanı buldular.

Gezi hakkında bilgi veren kafile sorumlusu Sebahattin Bircan, " Bu yıl derneğimiz tarafından açılan Fetih Gençlik Merkezinde sadece öğrencilerimizin akademik gelişimlerine yönelik faaliyetler yapmıyor aynı zamanda onların sosyal ve ahlaki gelişimlerine uygun etkinlikler düzenlemeye de gayret ediyoruz. Bu anlayışla düzenlediğimiz gezide öğrencilerimizin Milli mücadelenin en önemli cephelerinden olan; yiğitlik, kahramanlık ve özgürlüğün canla ve kanla tekrar yazıldığı Çanakkale'yi görmelerini istedik. Ayrıca 5 günlük gezide öğrencilerimiz Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul ve Bursa'yı da gezme imkanı buldular" dedi.

50 öğrenci ve 5 öğretmen olmak üzere büyük bir gezi grubunun SODES projesi kapsamında tamamen ücretsiz olarak geziye katıldığını vurgulayan Bircan " Bu gezide öğrencilerimizin ulaşım, iaşe ve konaklama bedeli derneğimiz tarafından proje kapsamında karşılanmıştır. Yerköy ilçesinde kalabalık bir öğrenci grubuyla böylesine uzun süreli bir etkinliği gerçekleştirmemizde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde yine öğrencilerimize yönelik Karadeniz gezimiz olacaktır." şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy'lü Öğrenciler Çanakkaleyi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement