Yerköy Şehir İçi Trafikte Yeni Düzenleme - Son Dakika
Yerel

Yerköy Şehir İçi Trafikte Yeni Düzenleme

Yerköy Şehir İçi Trafikte Yeni Düzenleme

Yozgat'ın Yerköy İlçe Trafik Komisyonu, kavşak, sinyalizasyon ve araç parkı konusunda yeni kararlar aldı.

10.10.2013 18:15

Yozgat'ın Yerköy İlçe Trafik Komisyonu, kavşak, sinyalizasyon ve araç parkı konusunda yeni kararlar aldı.

Yerköy Belediye konferans salonunda düzenlenen komisyon toplantısında sinevizyon gösterileriyle kavşak, sinyalizasyon ve araç parkı çalışmaları değerlendirerek yeni kararlar alındı.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, trafik mühendislerinin çalışmaları sonrasında oluşturulan simülasyonlar eşlinde şehir içi trafikte düzenleme çalışmalar yapıldığını, merkezdeki trafik yönleri ve parklar ile ilgili yeni düzenlemelerin uygulamaya konacağını söyledi. Yerköy'de trafik sisteminin bir bütün olarak ele alındığı ifade eden Başkan Ağaoğlu,"Amacımız ilçemizde trafik akışını rahatlatmak araç ve yayaların daha sorunsuz bir şekilde hareket etmesini sağlamaktır. İlçe merkezimizde tüm ana ve tali yolları göz önüne alınarak yapılan ölçüm ve araştırmalar sonucunda trafik düzenlemesi yapılacak" dedi.

Toplantıya, Belediye Başkanı Ağaoğlu'nun yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma yüzbaşı Deniz Işılar, Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, ilçe emniyet müdürlüğü personeli ve komisyon üyeleri katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy Şehir İçi Trafikte Yeni Düzenleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement