Yerköy'ün Köylerine Kilitli Parke Döşeniyor - Son Dakika
Yerel

Yerköy'ün Köylerine Kilitli Parke Döşeniyor

Yerköy\'ün Köylerine Kilitli Parke Döşeniyor

Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, KÖYDES projesiyle köylere kilitli parke döşeyerek, köyleri daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

01.05.2013 14:13  Güncelleme: 14:36

Yozgat'ın Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, İlçe Özel İdaresi ve KÖYDES projesi kapsamında köylere kilitli parke döşeyerek, köyleri daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yerköy'e bağlı, Aşağı Elmahacılı, Süleymanlı, Sarıyaprak, Kördeve, Çayköy, Çakırhacılı, Aydıngün ve Çamlıbel köylerinde, köyiçi kilitli parke yol yapımı çalışmalarının sürdüğünü belirten Kaymakam Gale, "İlçemizde asfaltsız köy yolları kalmamış olup, bazı köylerimizde içme suyunda yaşanan sıkıntılar büyük ölçüde giderilmiştir. İlçemize bağlı 45 köyümüzün tamamında kanalizasyon çalışmaları tamamlanarak köylülere sorunsuz olarak hizmet vermeye başlamıştır. Kanalizasyon çalışmaları sonrasında köylerimizde kilitli parke, yol yapımı, çocuk parkı, köprü, menfez ile sulama kanalı yapımı ile ilgili hizmetlerimizde halen devam etmektedir" dedi.

Bugün itibarıyla 8 köyün içerisinde bulunan köy içi yollarına toplam 17 bin 617 metrekare kilitli parke yapım işi çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kaymakam Gale,"Köylerimizin bu yollara kavuşmasıyla daha temiz ve güzel görünüme sahip olacaktır. İlçemiz köylerine yapılan bu hizmetler bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da imkanlar ölçüsünde aralıksız devam edecektir" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy'ün Köylerine Kilitli Parke Döşeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement