Yeşilova'da Tapu Sevinçi - Son Dakika
Yerel

Yeşilova'da Tapu Sevinçi

Yeşilova\'da Tapu Sevinçi

İzmit Yeşilova mahallesinde tapu sevinci yaşanıyor.

06.03.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Yeşilova mahallesinde tapu sevinci yaşanıyor. İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova'da 66 hektarlık alanda 887 kişiyi ilgilendiren şuyulandırma çalışmalarının ardından hak sahiplerine tapular dağıtılmaya başlandı.

Yeşilova mahalle sakinlerinden bir grup vatandaşa tapuları Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından teslim edildi. İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen sembolik törene Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural da katıldı. Vatandaşlara tapularını teslim eden Başkan Doğan, Yeşilova Mahallesi'nde örnek bir şuyulandırma çalışması yapıldığını belirterek, "Daha önceden bölgede yapılan çalışmalar vatandaşın tepkileri üzerine yarım bırakılmış. İzmit Belediyesi olarak kararlı bir çalışma ile bu sorunu çözdük. Çalışmanın her safhasında bölge sakinlerine bilgilendirmeler yaptık. Vatandaşın yüzde 98 gibi büyük bir bölümünün memnuniyeti ile sorunun çözülmesinin mutluluğu içindeyiz. Vatandaşlarımızın da onayıyla şuyulandırma biter bitmez tapuların dağıtımına başladık" dedi.

Tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar da Başkan Doğan'a teşekkür ederek" En büyük hayalimiz gerçek oldu. Bizlere bu mutluluğu yaşatan Belediye Başkanımız ve emeği geçenlere minnettarız" dediler. Bölgedeki diğer hak sahiplerinin İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne gelerek tapularını alabilecekleri kaydedildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilova'da Tapu Sevinçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement