Yeşilyurt ve Kılıç'tan, Bb Erzurumspor'a Kombine Bilet Desteği - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt ve Kılıç'tan, Bb Erzurumspor'a Kombine Bilet Desteği

Yeşilyurt ve Kılıç\'tan, Bb Erzurumspor\'a Kombine Bilet Desteği

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ı ziyaret ederek kulübün 2016-2017 sezon açılışına davet etti.

18.08.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ı ziyaret ederek kulübün 2016-2017 sezon açılışına davet etti.

Beraberinde BB Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Bulut ile Kenan Sezer'nde bulunduğu ziyarette BB Erzurumspor'un önemli bir marka olduğunu ve Erzurumspor'a destek olunması gerektiğini belirten AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, "Erzurum ve BB Erzurumspor bizim her şeyimizdir. Yeni sezonda Erzurumspor'umuzun kombine kartlarına destek olacağız. BB Erzurumspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah süper lige çıkacağız. Çünkü, Erzurum şampiyonluğu hak eden bir şehir. Bu da destekle oluyor. Kulübe herkesin taşın altına elini koymasını temenni ediyor. 2. Lig'de başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Demirhan daha sonra, CHP'li Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ı ziyaret ederek BB Erzurumspor'un yeni sezonda takıma transfer edilen futbolcularla ilgili bilgi verdi. 250 adet kombine biletine destek olan Belediye Başkanı Kılıç ise, "İmkanlar doğrultusunda her zaman Erzurumspor'un yanında bulunarak destekçisi olacağız. İstanbul'dan yakinen tanıdığım hemşehrimiz Başkan Demirhan'ın özverili çalışmaları takdire şayandır. Erzurumspor İnşallah süper lige çıkarak hedeflenen başarıya ulaşacağından kuşkum yok. Başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Demirhan ise, Ak Parti İl Başkanı Yeşilyurt ile Belediye Başkanı Kılıç'a kombine bileti desteklerinden dolayı teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt ve Kılıç'tan, Bb Erzurumspor'a Kombine Bilet Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement