Yıldırım ve Eser'den Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yıldırım ve Eser'den Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi'ne Ziyaret

Yıldırım ve Eser\'den Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi\'ne Ziyaret

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ve Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

24.03.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ve Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Müdürü Hakim Faruk Mert ve personel tarafından karşılanan Genel Müdür Enis Yavuz Yıldırım ve Genel Müdür yardımcısı Burhanettin Eser, Eğitim Merkezi yerleşkesini birlikte gezerek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Mert'ten bilgi aldılar.

Eğitimlerinin ilk gününde bulunan 502. Dönem İnfaz ve Koruma Memurluğu Hizmet Öncesi Eğitimi öğrencileri ve 535. Dönem Yetiştirme Eğitimi öğrencilerine konferans salonunda hitap eden Genel Müdür Enis Yavuz Yıldırım, eğitimleri esnasında kanun, tüzük, genelge ve yönetmelikleri öğrenerek verilen derslere vakıf olduktan sonra memurluğa başlamalarının kendilerine ziyadesiyle katkı yapacağını belirterek "Verilen dersleri can kulağıyla dinleyip, göreve başlandıktan sonra bunları uygulamaya sokmanız gerekmektedir. Göreve başladığınızda birlikte uyum içerisinde, hayatımızın her aşamasında birbirimize karşı saygılı ve birlik beraberlikten ayrılmadan, devleti temsil ettiğimizi unutmadan vakur bir şekilde çalışmamız gerekiyor. İnfaz çalışanları çok önemli iş yapmalarına rağmen, toplumda bu meslek hakkında farklı bir bakış açısı olduğunun bilincindeyiz. Bu bakış açısını değiştirmek için Bakanlık ve Genel Müdürlük nezdinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır, buna sizlerin de ayrıca katkı yapmanız gerekmektedir. Masanın ön tarafında nasıl davranış bekliyor isek işe başlamadan önceki halimizi unutmadan masanın arka tarafına geçince de aynı şekilde davranmalıyız. İnfaz sistemi olarak dünyada sayılı ülkelerden biriyiz, gittikçe daha iyiye giden infaz sistemimiz olduğu bir aşikardır ve daha iyi olacağına dair inancımız tamdır." dedi.

Daha sonra Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi'nden ayrılan Genel Müdür Enis Yavuz Yıldırım ve Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser Erzurum Açık, Erzurum E Tipi Kapalı ve Erzurum H Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumlarını ziyaret ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım ve Eser'den Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement