Yıldırımlı Çocukların Tiyatro Keyfi - Son Dakika
Yerel

Yıldırımlı Çocukların Tiyatro Keyfi

Yıldırımlı Çocukların Tiyatro Keyfi

Yıldırım Belediyesi öğrencileri tiyatro ile buluşturuyor.

11.11.2015 14:42

Yıldırım Belediyesi öğrencileri tiyatro ile buluşturuyor.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 'Alo Tiyatro' projesi kapsamında bir ayda 5 bin öğrencinin tiyatro izlemesini sağlarken, Adile Naşit Tiyatrosu'nun bu haftaki konukları Millet Mahallesi İlkokulu, Arif Nihat Asya İlkokulu ve Mümin Gençoğlu 1 İlkokulu öğrencileri oldu. 'Evimiz Kentimiz' adlı tiyatro oyununu izleyen çocukların mutlulukları yüzlerinden okunurken, veliler ve okul yöneticileri de oyunu keyifle seyretti. Oyun sonrası öğrencilere sürpriz hediyeler de dağıtıldı.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ı geleceğe taşırken en önemli varlığımız olan çocuklarımızın özgüveni yüksek, sağlam karakterli fertler olmaları için onların sosyal yönlerini de geliştirmek zorundayız. Yeni Yıldırım'da tüm çocuklarımızın kültür ve sanat ile iç içe büyümesini istiyoruz" diye konuştu.

Okulların rezervasyon talebinde bulunarak katılabileceği ücretsiz tiyatro gösterimleri 4-6 ve 7-11 yaş arası çocukları kapsamakta. Her hafta çarşamba günü Adile Naşit Tiyatrosu'nda ya da okulun kendi salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterimlerine katılmak isteyen okullar 444 16 02 numaralı Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi'ni arayarak başvuruda bulunabilir. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırımlı Çocukların Tiyatro Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement