Yılmaz: "Muhalefet Bizi Takip Ediyor" - Son Dakika
Yerel

Yılmaz: "Muhalefet Bizi Takip Ediyor"

Yılmaz: "Muhalefet Bizi Takip Ediyor"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Korgan’da Çiftlik ve Çamlı beldelerinde ziyaretlerde bulundu.

14.01.2014 17:39

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Korgan'da Çiftlik ve Çamlı beldelerinde ziyaretlerde bulundu.

Geceyi Korgan'da geçiren Yılmaz, sabah mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. Muhtarların tek tek sorunlarını dinleyen Yılmaz, ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Korgan ilçe merkezinde yaptığı ziyaretlerin ardından Çamlı ve Çiftlik beldelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz'a belde sakinleri tarafından yoğun ilgi gösterildi.

İki beldede de miting havasında konuşma yapan Yılmaz, "Muhalefet genelde bizi takip ediyor. Bizim gittiğimiz ilçelere peşimizden geliyor. Biz dün gece Korgan'da kaldık. Perşembe Cuma Kumru'dayım. Orada da akşam kalacağız. Bizi takip eden arkadaşlarda kendileri bizim yapmış olduğumuz yöntemle kalmak istemişler ama ne gelenleri olmuş, ne de gidenleri. Allah sizden razı olsun. Bizi hem gece, hem de gündüz yalnız bırakmadınız. Bizde sizden aldığımız güçle yola devam edeceğiz. Biz buralara tekrar geleceğiz. Şimdiye kadar hep destek oldunuz. Sizin için ne yapsak azdır" diye konuştu.

"BELDELER DAHA DA GÜÇLENDİ"

Beldelere bundan sonra daha fazla hizmet gideceğinin altını çizen Yılmaz, "Muhalefet beldelerin kapatıldığını iddia ederek oy avcılığı yapmaya çalışıyor. Beldeler kapatılmadı. İlçelerle birleştirilerek daha da güçlendirilmesi sağlandı. Buralara yönelik yapılacak hizmetleri hep birlikte başaracağız. Ordu'nun tamamına 190 milyon lira gelirken, 30 Mart'tan sonra bu para 390 milyon lira olacak. Büyükşehir belediyesinin artılarını zamanla hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.

"TEPEALAN BİZİ BAĞRINA BASTI"

Tepealan Beldesi'nin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Tepealan beldemiz Ordu'nun en büyük beldelerinden birisidir. CHP şehir merkezinde ve ilçelerde yapamadığı çalışmaları Tepealan beldesinde sanki bir yara bulmuş gibi Genel Başkan Yardımcısı düzeyinde oraya giderek kaşımaya çalıştı. Tepealanlı kardeşlerimiz esnaf ziyaretleri ve belediye kültür sarayında yapmış olduğumuz toplantıda bine yakın katılımla bizi bağrına bastı. Hiçbir kavram kargaşasına yer olmadığını ve beldelerine daha fazla hizmet gideceğini anlattık. Ben öncelikle Korganlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Çiftlik, Çamlı ve Tepealan'ın Dereyolu'nu yapmaya söz veriyorum" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz: 'Muhalefet Bizi Takip Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement