Yol Genişletme Çalışması Kapsamında Bina Yıkımını Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Yol Genişletme Çalışması Kapsamında Bina Yıkımını Gerçekleştirildi

Yol Genişletme Çalışması Kapsamında Bina Yıkımını Gerçekleştirildi

Akçakoca’da kentsel gelişmenin sağlıklı ve yaşanabilir bir hale getirilmesi, belirlenen sorunlu ve plansız güzergahların canlandırılması, sağlıklaştırılması veya yeniden yapılandırması için çalışma başlatıldı.

09.07.2015 10:20

Akçakoca'da kentsel gelişmenin sağlıklı ve yaşanabilir bir hale getirilmesi, belirlenen sorunlu ve plansız güzergahların canlandırılması, sağlıklaştırılması veya yeniden yapılandırması için çalışma başlatıldı.

Başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, yolun dar ve kullanıma elverişsiz olmasından dolayı Osmaniye mahallesi Atik sokakta bazı binalar kamulaştırılarak yıkım çalışmalarına başlanıldı. Binanın yıkım çalışmaları tamamlandığında yapılacak yol ve peyzaj düzenlemesi çalışmaları ile yol halkın kullanımına açılacağı belirtildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yol Genişletme Çalışması Kapsamında Bina Yıkımını Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement