Yontürk, Vatandaşları Sur Esnafına Desteğe Çağırdı - Son Dakika
Yerel

Yontürk, Vatandaşları Sur Esnafına Desteğe Çağırdı

Yontürk, Vatandaşları Sur Esnafına Desteğe Çağırdı

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Şafak Yontürk, Sur ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

20.10.2015 15:34

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Şafak Yontürk, Sur ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sur İlçesindeki esnaftan alışveriş yapan Yontürk, herkesi yaşanan çatışmalı ortamdan dolayı mağdur olan esnafı ile dayanışmaya ve alışveriş yapmaya çağırdı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Şafak Yontürk, beraberindeki partililer ile birlikte, Sur İlçesi İnönü ve Turistik Caddesi esnafını ziyaret etti. Kendisine yoğun ilgi gösterilen ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinleyen Yontürk, yaşanan çatışmalı ortamdan dolayı etkilenen esnafa da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade eden Yontürk, her geçen gün artan bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.

"ESNAFIMIZA DESTEK OLALIM"

Sur esnafına destek için alıveriş de yapan Yontürk, herkesi esnafa destek olmaya çağırdı. Yontürk, "Bu süreçte Sur esnaflarından alışverişimizi yapalım. Tüm esnaflar ve herkes mağdur ama en çok onlar mağdur oldu. Biz bize yeter. Biz bize destek oluruz. Esnafı alışveriş ile mahalle sakinlerini yardımlarımız ile desteklemeliyiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yontürk, Vatandaşları Sur Esnafına Desteğe Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement