Yozgat Spor Vadisi Projesinde Kapalı Yüzme Havuzu'nun İnşaatına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Yozgat Spor Vadisi Projesinde Kapalı Yüzme Havuzu'nun İnşaatına Başlandı

Yozgat Spor Vadisi Projesinde Kapalı Yüzme Havuzu\'nun İnşaatına Başlandı

Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Yozgat Spor Vadisi Projesi içerisinde yer alan kapalı yüzme havuzunun yapımına başlandı.

07.10.2013 18:09

Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Yozgat Spor Vadisi Projesi içerisinde yer alan kapalı yüzme havuzunun yapımına başlandı.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Yozgat Valisi Vali Abdulkadir Yazıcı, yarı olimpik yüzme havuzunun yapımına başlandığını söyledi. Kapalı yüzme havuzunun yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacağını vurgulayan Vali Yazıcı," 500 gün yapım süresi sonrasında havuz vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Kapalı yüzme havuzu kompleksinde 1 büyük havuz, 1 çocuk havuzu, 4 soyunma odası, sauna, 2 adet dinlenme salonu, fitness salonu, masa tenisi ve bilardo salonu yer alacak" dedi.

Diğer taraftan bin 500 dönüm üzerinde bir arazide 3 etapla yapılacak spor vadisi projesi çalışmaları sürdüğünü ifade eden Vali Yazıcı, "Kayak tesisi ve kayık üniteleri, tüneller, çocuk treni, dağ kızağı, kapalı yüzme havuzu, futbol, basketbol, tenis gibi açık spor üniteleri ile gölet düzenlemesi ve piknik alanları ile ağaçlandırma çalışmalarını kapsayan proje tamamlandığında Yozgat çok güzel bir spor ve dinlenme alanına kavuşmuş olacak" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Spor Vadisi Projesinde Kapalı Yüzme Havuzu'nun İnşaatına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement