Akdağmadeni ilçesine bağlı Dayılı köyünde, babası tarafından şiddet uygulandığı iddia edilen 7 aylık kız bebeğin beyninde zedelenme ve kanamaya rastlandığı bildirildi.
Yozgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Timuray, yaptığı açıklamada, bebeğin beyin tomografisinin çekildiğini belirterek, "Tomografide beyin kanaması ve eziklik mevcut. Şu an cerrahi müdahale düşünülmüyor. İlk geldiğine göre daha iyi. 'Tamamen düzeldi' demek mümkün değil. İleride bir özür olmaması için gerekirse cerrahi müdahale yapılabilir. Şu an takipteyiz" dedi.
-Milletvekilleri ziyaret etti-
A.G. adlı 7 aylık bebeği AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz ile ziyaret etti. Başer, bebeğin sağlık her geçen gün iyiye gittiğini vurguladı.
Muhabir: Ömer Sarı
Yayıncı: Murat Taydaş - YOZGAT
Son Dakika › Yerel › Yozgat'ta Babanın 7 Aylık Kızına Şiddet Uyguladığı İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.