Yozgat'ta En Ucuz Suyu Çayıralan İlçesi Kullanıyorayıralan İl - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta En Ucuz Suyu Çayıralan İlçesi Kullanıyorayıralan İl

Yozgat\'ta En Ucuz Suyu Çayıralan İlçesi Kullanıyorayıralan İl

Yozgat'ın Çayıralan ilçesi Belediye Başkanı Çakmak Çetin, il genelinde halka en ucuz su içiren belediye olduklarını söyledi.2, Yenifakılı'da 1.30 TL'den, Çayıralan ilçesinde ise 75 Kuruş'tan su verildiğini ifade etti.

16.02.2012 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Çayıralan ilçesi Belediye Başkanı Çakmak Çetin, il genelinde halka en ucuz su içiren belediye olduklarını söyledi.

Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin, abonelere Yozgat merkezde 3, Boğazlıyan ilçesinde

2, Yenifakılı'da 1.30 TL'den, Çayıralan ilçesinde ise 75 Kuruş'tan su verildiğini ifade etti. Göreve seçildiği günden itibaren Çayıralan Belediyesi'nin başta ekonomik yapısını disiplin altına aldıklarını, kaynakları etkin ve verimli bir şekilde hizmete yönlendirdiklerini ifade eden Çetin "İlçe halkına ucuz su içirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Çevre il ve ilçelerde metreküpü

en az 1 TL'den satılan suyu, Çayıralanlılar'a sadece 75 kuruştan veriyoruz." dedi.

2012 yılında Belediye hizmetlerinde hayata geçireceği projeler hakkında da bilgi veren Çetin "İlk etapta 40 bin metrekare kilit parke yol çalışması yapacağız.

TOKİ bölgesinde 5 dönümlük alanda son derece modern bir parkı da ilçe halkının hizmetine sunacağız. Ayrıca Çayıralan ilçesinin yükseköğrenimle tanışması noktasında çalışmalarımız sürüyor." diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta En Ucuz Suyu Çayıralan İlçesi Kullanıyorayıralan İl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement