Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı Açıklaması

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı Açıklaması

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, öğrencilerin daha başarılı olmaları için başarılı kişileri kendilerine örnek almasını istedi.

17.01.2013 19:59

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, öğrencilerin daha başarılı olmaları için başarılı kişileri kendilerine örnek almasını istedi.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı beraberinde Vali Yardımcısı Kemal Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve Milli Eğitim Müdür Yardımcılarıyla birlikte Yozgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Zübeyde Hanım Kız e Meslek Lisesi ile Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar ve Spor Lisesini ziyaret etti. Önce Yozgat Kız Teknik ve Meslek Lisesini ziyaret eden Vali Yazıcı, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip nasihatlerde bulundu. Öğrencilerin başarılı kişileri kendilerine örnek almalarını isteyen Vali Yazıcı, "Aileleri, ülkeleri ve insanlık adına faydalı birer fert olabilmek için biraz fedakarlık ederek çok çalışmak gerekiyor. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Bu ülke gelecekte sizlere emanet edilecek. İnanıyorum ki sizlerin sayesinde çok daha ilerilere gideceğiz. Şunu unutmayın ki işini seven insan daima başarılı olur. Hedeflerinizi daima yüksek tutun. Emeğinizin zayi olmaması ve hedeflerinize ulaşabilmeniz için şimdilik özel hayatınızdan fedakarlık ederek derslerinize çok ama çok çalışacaksınız. Biliyorsunuz ki fedakarlık etmeden başarı yakalanamaz" dedi.

Daha sonra ziyaret ettiği Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölyesi ve Gıda Kontrol Atölyelerinde incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, okul müdüründen bilgi alıp öğrencilerin yaptığı yiyeceklerden tattı. Güzel Sanatlar Lisesinde sergilenen resimleri inceleyen Vali Yazıcı, 2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasına az bir süre kaldığını ve bir dönem boyunca öğrencilerin yaptığı çalışmaların sergilendiği bu etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin moral ve motivasyonunun olumlu yönde etkiler. Velilerimizde evlatlarının emek harcayarak ortaya koyduğu bu güzellikleri gördükçe eminim ki onlarla gurur duyuyorlardır. Geleceğin sanatçıları ile bizlerde gurur duyduk" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement