Yozgat Zabıta'dan İha'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Yozgat Zabıta'dan İha'ya Teşekkür Ziyareti

Yozgat Zabıta\'dan İha\'ya Teşekkür Ziyareti

Yozgat Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) teşekkür ziyaretinde bulundu.

04.09.2013 17:54

Yozgat Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürü Musa Baran ve personeli, 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası münasebetiyle İHA Yozgat Bürosu'nu ziyaret ederek, kendilerine verdiği destekten dolayı İhlas Haber Ajansı muhabiri Ömer Ertuğrul'a çiçek takdim etti.

Zabıta Müdürü Musa Baran, Zabıta Müdürlüğü olarak halkın sağlığını birinci planda tuttuklarını ve sık sık denetim yaptıklarını belirterek,"Zabıta Müdürlüğü olarak bizler esnafımızı hiçbir zaman zor durumda bırakmak istemiyoruz. Bu nedenle yaptığımız denetimlerin ilkinde eksiklik ve hatalı davranışları görürsek esnafımızı uyarıyoruz. İkinci yaptığımız denetimde o eksiklik hala giderilmemiş ise gerekli cezayı uyguluyoruz. Düzenli çalışan, kurallara uyan esnafımıza ise teşekkür ediyoruz. Bu konuda Belediye Başkanımız Yusuf Başer'in de büyük desteğini görüyoruz." dedi.

Baran, "Yaptığımız çalışmalarda İhlas Haber Ajansı başta olmak üzere tüm basın mensuplarımız bize destek olmaktadır. Bize verdikleri destekten dolayı ve yaptığımız çalışmaları tarafsız olarak halkımıza duyuran İhlas Haber Ajansı'na teşekkür ediyorum" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Zabıta'dan İha'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement