YTÜ'de Sosyal Medya Zirvesi Düzenleniyor - Son Dakika
Yerel

YTÜ'de Sosyal Medya Zirvesi Düzenleniyor

YTÜ\'de Sosyal Medya Zirvesi Düzenleniyor

YTÜ, 7-8 Aralık tarihlerinde Twitter fenomenlerinin de katılacağı Sosyal Medya Zirvesi '13'e ev sahipliği yapıyor.

12.11.2013 11:14  Güncelleme: 11:21

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), 7-8 Aralık tarihlerinde Twitter fenomenlerinin de katılacağı Sosyal Medya Zirvesi '13'e ev sahipliği yapıyor.

Twitter fenomenleri, ajans yöneticileri ve hukuk danışmanları Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Sosyal Medya Zirvesi'nde bir araya geliyor. Yıldız Teknik Üniversitesi; günden güne gelişen teknolojiyle değişen trendlerin, sosyal medyadaki yansımalarını birlikte keşfetmek için İnfoloji Akademi ile birlikte 7-8 Aralık tarihlerinde Sosyal Medya Zirvesi '13'ü gerçekleştirecek.

Twitter fenomenleri, ajans yöneticileri ve hukuk danışmanlarının bir araya geleceği zirvede sosyal medyada ölçümlemeden stratejilere, insan kaynaklarından sosyal medya etiğine kadar birçok konu ele alınacak. Yıldız SEM onaylı katılım sertifikasının da verileceği konferansın konuşmacıları arasında Prof. Dr. İbrahim Kırcova, Efes Türkiye iletişim Müdürü Emre Topsakaloğlu, 41? 29! Ajans Başkanı Alemşah Öztürk, Twitter'da 'CeriLevis' takma adıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ömür Özdemir gibi isimler yer alıyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü Oditoryum'da gerçekleştirilecek olan etkinliği takip etmek isteyen katılımcılar, zirve'nin biletlerine Biletix'ten ulaşabilir, ayrıca detaylı bilgi için Facebook/infolojiakademi ya da Twitter/infolojiakademi sayfalarını ziyaret edebilir. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel YTÜ'de Sosyal Medya Zirvesi Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement