Yüksekova'da Vergi Dairesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Vergi Dairesi Açıldı

Yüksekova\'da Vergi Dairesi Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, vergi dairesi hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

04.06.2013 12:41

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, vergi dairesi hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçenin Hükümet Konağı'nın birinci katında hizmete giren Vergi Dairesi'nin hizmet binasının açılış törenine, Hakkari Defterdar Vekili Adem Torun, Büyük Çiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Yüksekova Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sabih Kayhan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, Esendere Gümrük Müdürü Kadri Karakuş, İlçe Müftüsü Haşim Keskin, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Okşak ve kurum amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açış töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Açılışta konuşan Hakkari Defterdar Vekili Adem Torun, vergi dairesinin açılışı için 2010 tarihinden beri çalıştıklarını söyledi. Çalışmaların ardından vergi dairesinin açılışını yaptıklarını belirten Torun, "Yüksekova daha önce vergi dairesine kavuşmayı hak eden bir yerdir. 20 yıllık özlem bugün bitti. Yüksekova potansiyeli itibariyle, ticaret ve ihracat hacmiyle ilimizin gözbebeğidir. Bizler Yüksekova'da vergi dairesinin daha önce açılmasını umut ederdik ama bu döneme nasipmiş. Tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından vergi dairesinin açılışı, Hakkari Defterdar Vekili Adem Torun, İlçe Müftüsü Haşim Keskin ve Yüksekova Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sabih Kayhan tarafından yapılırken, açılıştan sonra katılımcılar vergi dairesini gezdi.

Açılış, misafirlere takdim edilen kokteylle son buldu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Vergi Dairesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement