6 Mart 2013 tarihinde çıkan yangın sonrasında tamamen küle dönen ve 685 işyerinin yok olduğu Altındağ Yunus Emre Halk Çarşısı, Altındağ Belediyesi tarafından hızla yeniden yapılıyor.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, inşaatın hızla ilerlediğini belirterek, "Esnaf arkadaşlarımızın yüzünü güldürmek ve verdiğimiz sözü tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir ay gibi bir sürede inşaat gün yüzüne çıktı. Önemli bir mesafe alındı. Yeni çarşının açılışını Ramazan ayı içinde yapmayı planlıyoruz" dedi. Eski çarşının yerine, eskisinin 2-3 katı büyüklüğünde, esnafın kendisinin bile şaşıracağı derecede modern ve Altındağ'a yakışır bir çarşı inşa ettiklerini belirten Başkan Tiryaki, yeni dükkanların yer alacağı çarşı için, 3,5 milyon TL harcanacağını dile getirdi.
Yangın felaketinin yaşandığı günden itibaren esnafın yanında olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 4 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen temel atma töreninde, esnafa çarşının Ramazan ayına yetiştirileceği sözünü vermişti. - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Yunus Emre Halk Çarşısı Ramazan Ayı'na Yetişecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?