Zolan, Acıpayam'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Zolan, Acıpayam'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Zolan, Acıpayam\'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'da muhtarlarla bir araya geldi.

17.06.2014 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'da muhtarlarla bir araya geldi.

Zolan, Talip Özkan Konferans Salonu'ndaki toplantıda, Acıpayam'da gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler ve büyükşehirin ilçe yapılanması hakkında bilgi verdi.

Denizli'nin büyükşehir statüsünü kazandığının belli olduğu zamandan beri yapılanma üzerinde çalıştıklarını dile getiren Zolan, şunları kaydetti:

"Bu toplantı, bizim yol haritamız olacak. Önceliklerimizin ne olması gerektiği konusunda sizlerin fikirlerini almak istiyoruz. Bölge için çok önemli olduğunu bildiğimiz Dalaman Çayı'nı, yerleşim yerlerinin olumsuz etkilerinden korumamız gerekiyor. Bu sebeple burada bir arıtma tesisi yapılmasını planlıyoruz. Ayrıca yine bu bölgeye bir de katı atık depolama tesisi kazandıracağız. Evsel atıkların doğaya zarar vermesini istemiyoruz. Doğal kaynakları ve verimli toprakları korumak adına Acıpayam'da çevre projelerine öncelik veriyoruz. Tıpkı Denizli'de olduğu gibi burada da çöplerimizi sağlıklı bir şekilde bertaraf edecek, Acıpayamımıza sahip çıkacağız."

Zolan, hizmetlerin daha iyi yapılması için tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, "Sizlerin sorunlarıyla yakından ilgilenerek daha faydalı hizmetler getireceğiz" dedi.

Osman Zolan, ayrıca, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ı ziyaret edip, belediye meclis üyeleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zolan, Acıpayam'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement