Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, "Müdürlük olarak 3 bin 857 engelliye evde bakım hizmeti veriyoruz" dedi.
Gümrükçü, düzenlediği basın toplantısında, yeni dönemde vatandaşların refahı için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Bakanlar Kurulu kararıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurum Genel Müdürlüğünün kapatılarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının kurulduğuna dikkati çeken Gümrükçü, şöyle konuştu:
"Müdürlüğümüzde 13 birim bulunmaktadır. Müdürlük olarak 3 bin 857 engelliye evde bakım hizmeti veriyoruz. 245 kişiye ayni ve nakdi yardımda bulunuyoruz. 45 çocuk müdürlüğümüzce koruma altındadır. Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak sosyal yardımlaşma alan vatandaşlarımıza gıda yardımları yapıyoruz. Bizim basın mensuplarımızdan da tek isteğimiz var. Haberini yapacak oldukları yardıma muhtaç kişileri bizimle paylaşmalarıdır."
- ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gümrükçü Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.