Zonguldak'ın "Mega Star" Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Zonguldak'ın "Mega Star" Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zonguldak\'ın "Mega Star" Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zonguldak’ın “Mega Star”ı olarak bilinen ve evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden 53 yaşındaki Ergin Erdem son yolculuğuna uğurlandı.

13.04.2015 18:37

Zonguldak'ın "Mega Star"ı olarak bilinen ve evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden 53 yaşındaki Ergin Erdem son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak Valiliği'nde teknikerlik görevinin yanı sıra Anadolu Rock müziği ile de Zonguldaklı vatandaşların beğenisini kazanan yerel sanatçı Ergin Erdem, evinde gece 03.00 sıralarında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Erdem'in cenazesi, Zonguldak Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla ikamet ettiği Çınartepe Mahallesi'ndeki Baştarla Camii'ne getirildi. Erdem'in cenazesine AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Milletvekili adayları, bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları ve sevenleri katıldı.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı ile birlikte Ergin Erdem için helallik istendi. Okunan duaların ardından Ergin Erdem'in cenazesi Asri Mezarlığı'na defnedildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ın 'Mega Star' Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement