Sony Halen Xperia ile Ben de Varım Diyor - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Sony Halen Xperia ile Ben de Varım Diyor

Sony Halen Xperia ile Ben de Varım Diyor

Akıllı telefon pazarında bir türlü tutunamayan dünyaca ünlü marka Sony, 2020 Yılında yeni Xperia modellerini tanıtmaya hazırlanıyor 2000'li yılların başında oldukça geniş bir pazara hakim olan Sony, son yıllarda büyük düşüş yaşıyor.

19.11.2019 14:33

Akıllı telefon pazarında bir türlü tutunamayan dünyaca ünlü marka Sony, 2020 Yılında yeni Xperia modellerini tanıtmaya hazırlanıyor

2000'li yılların başında oldukça geniş bir pazara hakim olan Sony, son yıllarda büyük düşüş yaşıyor.

Sony Halen Xperia ile Ben de Varım Diyor

Çin'li markaların pazar payına egemen olmaya başlaması ve birbiri ardına inovatif ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmasıyla birlikte Sony markası Xperia kategorisi altındaki akıllı telefon modelleriyle oldukça zorlu bir döneme girdi.

Bir zamanların en çok tercih edilen ve tasarımı merak edilen modelleri, teknolojinin getirdiği tasarımsal yeniliklere bir türlü ayak uyduramadı ve neredeyse 2000'li yıllardaki tasarımlarıyla devam etti.

Sony Halen Xperia ile Ben de Varım Diyor

Pazarının daralması ve inovatif ürünler yaratamaması sebebiyle Sony Xperia markası akıllı telefon pazarından çekilecek mi? soruları sorulmaya başlandı.

Ancak son gelen bilgilere göre Sony, üretim bandındaki adetleri düşürse de, akıllı telefon pazarında direnişine devam edecek gibi gözüküyor.

2020 yılında 6 lensli modelini tanıtması beklenen Sony, orta segment için de üç farklı model çıkarmayı planlıyor.

Sony Halen Xperia ile Ben de Varım Diyor

Snapdragon 865 işlemci ve 5G gibi pazarın en son teknolojilerini kullanacak olan modelin mevcut olacak olan 6 lensli kamerası da bulunuyor. Diğer 3 model ise, orta segment de yer alan modeller olarak dikkat çekiyor. Amiral gemisi modeli olarak hazırlanan model QHD ekrana da sahip.

Orta segment modellerinde ise, Snapdragon 735 işlemcisini kullanmayı planlayan Sony, kaybettiği pazar payını yeniden toparlamayı planlıyor. Ancak yeni modelin gelen modellemelerini incelediğimizde, tasarımın yine son teknoloji tasarımları barındırmadığını görebiliyoruz.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Sony Halen Xperia ile Ben de Varım Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement