Hırsızı Cep Telefonunda Gördü, Suçüstü Yakalattı - Son Dakika
3.Sayfa

Hırsızı Cep Telefonunda Gördü, Suçüstü Yakalattı

Hırsızı Cep Telefonunda Gördü, Suçüstü Yakalattı

Antalya'da AVM'nin güvenlik kameralarını cep telefonundan kontrol ederken içeride bir kişi olduğunu gören mağaza sorumlusu polise ihbar etti, hırsız suçüstü yakalandı.

09.11.2016 15:48  Güncelleme: 17:34

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi üzerindeki 5 katlı bir alışveriş merkezinin güvenlik kameralarını internet üzerinden cep telefonundan kontrol ederken içerde bir kişi olduğunu gören mağaza sorumlusunun ihbarı üzerine harekete geçen polis, hırsızı suçüstü yakaladı.

CEP TELEFONUNDAN KAMERALARI KONTROL ETTİ

Sabah erken saatte babasıyla birlikte televizyon izlemek için kalkan mağaza sorumlusu Yılmaz Çağlar, cep telefonundan güvenlik kameralarından iş yerini kontrol etti. Mağazada bir kişi olduğunu fark eden Çağlar, hırsızın güvenlik kamerasını da kırmaya çalıştığını gördü. Önce polisi arayan Yılmaz Çağlar, daha sonra babasına işyerine hırsız girdiğini ve gitmeleri gerektiğini söyledi.

Hırsızı Cep Telefonunda Gördü, Suçüstü Yakalattı

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Polisle birlikte işyeri önüne gelen Yılmaz Çağlar, güvenlik güçleriyle alışveriş merkezine girdi. Kısa süren aramanın ardından hırsız işyerinin beşinci katında saklanırken bulundu ve gözaltına alındı. Hırsızın yabancı uyruklu olduğu ortaya çıktı. Alışveriş merkezine maddi hasar verdiği tespit edilen hırsız, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

"HIRSIZIN İÇERDE NE YAPTIĞINI İZLİYORDUM"

İş yeri sorumlusu Yılmaz Çağlar'ın babası Mustafa Çağlar, sabah erken saatte haberleri izlerken, oğlunun kendisine alışveriş merkezinden hırsız olduğunu söylediğini belirterek, "Oğlum 'Baba hemen acil çıkıyoruz' dedi. Ne olduğunu sorduğumda mağazada hırsız olduğunu söyledi. Yola çıktığımızda oğlum araç kullanırken, ben de onun cep telefonundan hırsızın içeride ne yaptığını izliyordum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Hırsızı Cep Telefonunda Gördü, Suçüstü Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement