Otomobil ile minibüs çarpıştı! Yaralılar var - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobil ile minibüs çarpıştı! Yaralılar var

Manisa'nın Kula ilçesinde, otomobil ve giyecek yüklü minibüsün çarpıştığı kazada 6 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kazada minibüsten kopan motor aksamı metrelerce ileri fırladığı görüldü.

09.03.2022 08:18  Güncelleme: 08:22

Bugün saat 04.00 sıralarında İzmir- Ankara D300 karayolu Alparslan Türkeş Kavşağı'nda iddiaya göre Uşak'tan İzmir istikametine giden Gökmen Yıldız (41) idaresindeki otomobil ile kavşaktan şehir merkezine dönmek isteyen Seçkin Bürcü (53) idaresindeki kıyafet yüklü minibüs çarpıştı.

6 YARALI VAR

Kazada otomobil sürücüsü Gökmen Yıldız (41), otomobildeki yolcular Ekrem Üstündağ (35) ve Şahin Şengül (51) ile minibüs sürücüsü Seçkin Bürcü, minibüsteki yolcular Cihan Taşkıran (26) ve Ramazan Barlin (67) yaralandı, iki araçta da büyük çapta hasar meydana geldi.

Otomobil ile minibüs çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü: 6 yaralı

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Otomobil ile minibüs çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü: 6 yaralı

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Öte yandan, çarpışmanın şiddetiyle minibüsten kopan motor aksamı, metrelerce ileri fırladı, kıyafetler yola saçıldı. Herkesi şaşkına çeviren görüntü, kazanın boyutunu gözler önüne serdi. Kazayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil ile minibüs çarpıştı! Yaralılar var
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobil ile minibüs çarpıştı! Yaralılar var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement