Chelsea Clınton Boşanıyor mu? - Son Dakika
Dünya

Chelsea Clınton Boşanıyor mu?

Chelsea Clınton Boşanıyor mu?

Chelsea Clinton-Mark Mezvinky Çifti Önümüzdeki Üç Ay Boyunca Ayrı Yaşayacak.

04.02.2011 10:11  Güncelleme: 10:14

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile eski başkan Bill Clinton'ın kızları Chelsea Clinton'ın, geçen Temmuz ayında "Amerikan Kraliyet Düğünü" denilebilecek kadar muhteşem bir düğünle dünya evine girdiği eşiyle boşanmanın eşiğinde olduğu iddia edildi.

New York Post gazetesi, 5 milyon dolara mal olan muhteşem bir düğünle evlenen Chelsea Clinton-Mark Mezvinky çiftinin önümüzdeki üç ay boyunca ayrı yaşayacaklarını iddia etti.

33 yaşındaki Mark Mezvinsky'nin ortağı olduğu G3 Capital adlı şirketten ayrılarak Wyoming'teki Jackson Hole kayak merkezinde üç ay tatil yapacağını yazan gazete, Chelsea'nin bu sırada New York'ta kalmaya devam edeceğini belirterek, çiftin arasında kara kedi dolaştığı iddialarına yer verdi.

Mark Mezvinsky'nin, Clinton Eastwood ve David Beckham gibi ünlülerin de tatil yaptığı kayak merkezinde üç ay geçireceğini doğrulayan aileye yakın kaynaklar, 30 yaşındaki Chelsea'nin New York'taki Columbia Üniversitesi'nde kamu politikası okuduğu için tatile gidemediğini söyledi.

Ancak çiftin bu kadar uzun bir süre ayrı kalacak olması, "balayı döneminin artık gerilerde kaldığı" yorumlarına yol açtı.

1997 yılında tanışan Chelsea Clinton ve Mark Mezvinsky 2005 yılından beri flört ettikten sonra 31 Temmuz'da evlenmişlerdi.

(İH)

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Chelsea Clınton Boşanıyor mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement