Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert mesaj: Sakin olun, bize dokunmayana dokunmayız - Son Dakika
Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert mesaj: Sakin olun, bize dokunmayana dokunmayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı. Erdoğan, Atina'nın Tayfun füzesi söylemlerine karşı "Füzeleri kendimiz yapıyoruz, Yunan tutuştu. Gazeteler manşetleri atıyor. 'Uyuyorsunuz. Adam İzmir'den Tayfun'u gönderiyor' diyorlar. 560 km menzil, bu yetmez dedim. Bunu 1000 km'ye çıkarmamız lazım. Yunan bu sefer 'Bunlar Atina'yı vuracak' demeye başladı. Siz sakin olun bizim Atina ile matina ile işimiz yok. Bize dokunmayana biz dokunmayız'' ifadelerini kullandı.

04.01.2023 15:14  Güncelleme: 21:18

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Yunanistan'ın Tayfun füzesi korkusuna karşı Erdoğan, ''Füzeleri kendimiz yapıyoruz, Yunan tutuştu. Gazeteler manşetleri atıyor 'Uyuyorsunuz. Adam İzmir'den Tayfun'u gönderiyor' diyorlar" dedi.

"1000 KM'YE ÇIKARACAKSINIZ"

Tayfun füzesinin menzili konusunda, 560 km'nin yeterli olmayacağını söyleyen Erdoğan, "Bu yetmez dedim. Bunu 1000 km'ye çıkarmamız lazım. Yunan bu sefer 'Bunlar Atina'yı vuracak' demeye başladı. Siz sakin olun bizim Atina ile matina ile işimiz yok. Bize dokunmayana biz dokunmayız'' ifadelerini kullandı.

"MAZLUMLARIN OLDUĞU HER YERDE TÜRKİYE VAR"

Erdoğan sözlerinin devamında, "Karabağ'da bizim kardeşlerimiz var, onların imdadına yetiştik. Libya'ya gittik, kardeşlerimiz var onun için gittik. Mazlumların oluğu her yerde Türkiye var, Türk var. Kardeşlerim ekranları başında bizi izleyen vatandaşlarıma sesleniyorum; AK Parti projelerini hazırlar, bunları hayata geçirir ve ardından daha büyük hedeflere yönelir. Biz işte buyuz. Ömrü boyunca girdiği hiçbir seçimi kazanamayarak siyasette kifayetsizliğe takılanların meselesini de biz çözüme kavuşturacağız" açıklamalarında bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan Yunanistan\'a sert mesaj: Sakin olun, bize dokunmayana dokunmayız

Son Dakika Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert mesaj: Sakin olun, bize dokunmayana dokunmayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement