Başkent'e Yeni İş Merkezi Tepe Prime - Son Dakika
Ekonomi

Başkent'e Yeni İş Merkezi Tepe Prime

Başkent\'e Yeni İş Merkezi Tepe Prime

Tepe İnşaat'ın Eskişehir Yolu 9. Km Üzerinde Yer Alan 218 Ofis, 100 Adet Stüdyo ve 37 Mağazadan Oluşan Tepe Prime Projesinin Satışları Başladı.

19.06.2009 04:54

Tepe İnşaat’ın Eskişehir Yolu 9. km üzerinde yer alan 218 ofis, 100 adet stüdyo ve 37 mağazadan oluşan Tepe Prime projesinin satışları başladı.

Toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olan proje, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’ne ait 28 bin 227 m2’lik arsada, toplam inşaat alanı 92 bin 750 m2 olarak gerçekleştirilecek. Tepe Prime, pek çok kamu kurumunun ve altı üniversitenin tam orta noktasında yer alması, Bilkent Metro İstasyonu’na yakınlığı, açık ve kapalı otoparkı, modern mimarisi ile Ankara’da yeni bir yerleşim, iş ve yaşam merkezi konumuna sahip olacak.

Toplam 18 ve 19 katlı iki bloktan oluşan Tepe Prime Business’ta yer alan ofisler, rahat ulaşım avantajı ve işlevselliklerinin yanı sıra değeri sürekli artacak bir yatırım fırsatı olarak da öne çıkıyor.

Tepe Prime Residence, farklı beklentilere seslenen, home-ofis olarak da kullanılabilecek stüdyoları ile konforu ve dinamizmi birlikte yaşamak isteyen sakinlerine Tepe İnşaat kalitesiyle yeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Başkent'e Yeni İş Merkezi Tepe Prime - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement