İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası

İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası

Farklı sektörlerde çalışan profesyoneller 28 Eylül ve 9 Ekim tarihleri arasında İstanbul Champions Cup(ICC) Tenis Turnuva'sında bir araya gelecek.

19.09.2012 22:34

Farklı sektörlerde çalışan profesyoneller 28 Eylül ve 9 Ekim tarihleri arasında İstanbul Champions Cup(ICC) Tenis Turnuva'sında bir araya gelecek.

Çeşitli şirketlerin çalışanlarının ekip ruhunu pekiştirmek amacıyla düzenlenecek olan İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası, Birleşik Krallık Başkonsolosluğu'nda düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

Birleşik Krallık Başkonsolosu Leigh Turner yaptığı açılış konuşmasında, spora destek vermenin önemine değinerek bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan İstanbul Champions Cup'ta kendisinin de takımıyla birlikte yarışacak olmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

Turner, iki ülke arasındaki ticari ilişkilere dikkati çekerek, "Bu modern ülke Türkiye, yatırım ve iş için harika bir yer. Hali hazırda 2 bin İngiliz şirketi Türkiye'de aktif olarak faaliyet gösteriyor. Vodafone, British Petrol

(BP), Marks&Spencer, Shell, HSBC gibi büyük şirketler yıllardır Türkiye'de, çoğunun İngiliz olduğu hatırlanmıyor bile" diye konuştu.

Turner, İngiltere'de iş yapan Türk şirketlere ilişkin de şunları söyledi:

" Abdi İbrahim, Kahve Dünyası, Eczacıbaşı Holding gibi şirketler İngiltere'de yatırım yapıyor, eğer sizler de iki ülke arasındaki bu başarı hikayesinin bir parçası olmak istiyorsanız, gelip benimle ve yatırım ekibimizle konuşabilirsiniz. Ben ve ekibim Başkonsolosluk'ta iş dünyasına yardım etmek için hazır bulunuyoruz."

İstanbul Champions Cup'ta en iyi olanın kazanmasını dileyen Turner, "Umarım bizim takım kazanır" esprisini yaptı.

İstanbul Champions Cup (ICC) kurucu Ortağı Esra Sertoğlu da, 25 tane büyük şirketin tenis takımı bulunduğunu söyledi. Sertoğlu, "Kortlardan önce biz bu bahçede yarışacak ekiplerin birbiriyle tanışmasını ve kaynaşmasını sağlamak için bir araya gelmek istedik. Bu gece burada bir araya gelmemizi sağlayan Leigh Turner'a teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada turnuvada, Birleşik Krallık Başkonsolosluğu takımı, Acıbadem, Akbank, Amerikan Hastanesi, Borusan Otomotiv, Beymen, Boyner, Eczacıbaşı, Finansbank, Garanti Bankası, İnci Deri, Mercedes, Nestle, Novartis, Roche, TEB, Vodafone, Trendyol, Türkven, Yapı Kredi ve Yıldız Holding yarışacak.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement