Türk Kalıpçılar Alman Meslektaşlarını Ağırladı - Son Dakika
Ekonomi

Türk Kalıpçılar Alman Meslektaşlarını Ağırladı

Türk Kalıpçılar Alman Meslektaşlarını Ağırladı

UKUB yönetimi, Almanya'daki meslektaşlarınca kurulan VDWF yönetimine Türkiye'deki kalıp firmalarını gezdirdi.

10.10.2013 12:12  Güncelleme: 12:23

UKUB yönetimi, Almanya'daki meslektaşlarınca kurulan VDWF (Alman Kalıp Üreticileri Birliği) yönetimine Türkiye'deki kalıp firmalarını gezdirdi.

Türk kalıp sektörünü dünya standartlarına çıkartmak için ciddi adımlar atan Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) yönetimi, sektörel iş birliği alanında da çalışmalar yürütüyor. UKUB, Almanya Kalıp Üreticileri Birliği (Verband Deutscher Werkzeug-und Formenbauer-VDWF) yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

Dört gün süren organizasyonda Alman heyeti, UKUB üyesi firmaları ziyaret etti. UKUB Başkanı Şamil Özoğul, firma ziyaretlerinin heyetin Türkiye'deki kalıp sektörünün bulunduğu noktayı görebilmeleri açısından oldukça faydalı olduğunu belirtti.

Başkan Özoğul, Alman meslektaşları ile sektörün dünyadaki, Almanya'daki ve Türkiye'deki durumunu ve son gelişmeleri değerlendirdiklerini, sektörün gelişimi için Alman Kalıp Üreticileri Birliği ile karşılıklı olarak neler yapılabileceğinin konuşulduğunu ifade etti. Özoğul, yapılacak iş birliğinin iki ülke açısından olduğu kadar sektörün dünyadaki gelişimine de katkı koyacağını sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Türk Kalıpçılar Alman Meslektaşlarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement