Adan ve Durmuş'tan Osmaniye Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Adan ve Durmuş'tan Osmaniye Belediyesine Ziyaret

Adan ve Durmuş\'tan Osmaniye Belediyesine Ziyaret

Celal Adan ile Eski Sağlık Bakanı ve MHP MYK Osman Durmuş, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret ettiler.

21.05.2013 18:39

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan ile Eski Sağlık Bakanı ve MHP MYK Osman Durmuş, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Celal Adan, " Osmaniye Belediyesi'nin ve başkanının yaptığı hizmetler ses getiriyor. Sizin sesinizi İstanbul'dan duyuyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Osmaniye'de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların yürüdüğünü görmek mutluluk verici. Tüm teşkilatıma ve belediye başkanlarıma yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş ise çalışmalarından dolayı Başkan Kadir Kara'yı tebrik etti. yeni belediye hizmet binası hakkında Başkan Kara'dan detaylı bilgi alan Durmuş, projeyi çok beğendiğini söyledi.

Konuklarına Mutlu Şehir Osmaniye'ye hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Kadir Kara, belediye ve belediye hizmetleri ile ilgili kısa bir brifing verdi. Şehrin ihtiyaçlarının karşılanması için mahallelerde mikro ölçekte çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Kara, şehrin modern bir görüntüye kavuşması için de makro ölçekte projeleri bir bir hayata geçirdiklerini söyledi.

Şehrin tarihi değerlerini de koruyarak modern bir yapıya kavuşmasını sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Kara; "Biz başka şehirlerin düştüğü hataya düşmüyoruz. Yani yeni bir alanda şehrin dışarısında yeni bir Osmaniye kurarken, şehrin merkezini ihmal etmedik. Şehrin merkezinde tarihi değerleri koruyarak, özel sektör alanında başlattığımız kentsel dönüşüm ile mevcut yapıyı da modern bir hale getirme gayretindeyiz." dedi.

Ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan ile Eski Sağlık Bakanı ve MHP MYK Üyesi Osman Durmuş, MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, il-ilçe teşkilat başkanları ve yöneticileri, çevre ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Ziyaretin ardından Başkan Kadir Kara, misafirlerini Osmaniye Kent Müzesinde tarihi bir yolculuğa çıkartı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adan ve Durmuş'tan Osmaniye Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement