Adana Nikaha da Referanduma da 'Evet' Dediler - Son Dakika
Güncel

Adana Nikaha da Referanduma da 'Evet' Dediler

Nikaha da referanduma da 'evet' dedilerADANA'da 31 yaşındaki İlper Çiçek ile 32 yaşındaki Sami Çiçek çifti, nikah töreninde birbirlerine 'evet' dedi, referandumda da aynı kararı vereceklerini söyledi.

26.03.2017 11:11

Nikaha da referanduma da 'evet' dediler

ADANA'da 31 yaşındaki İlper Çiçek ile 32 yaşındaki Sami Çiçek çifti, nikah töreninde birbirlerine 'evet' dedi, referandumda da aynı kararı vereceklerini söyledi.

Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ak Parti'li Mahmut Çelikcan, ilçedeki toplantıları sırasında Özgür Mahallesi'nde resmi nikahsız 8 yıldan bu yana İlper Çiçek ile birlikte oturan 3 çocuk sahibi Sami Çiçek ile karşılaştı. Sami Çiçek'in ekonomik nedenlerle resmi nikah kıyamadığını söylemesi üzerine Başkan Çelikcan, çifte damatlık, hem gelinlik alıp nikahı da kendisinin kıyacağını söyledi. Sözünü yerine getiren Başkan Çelikcan, Yüreğir Belediyesi Nikah Salonu'nda Çiçek çiftinin nikahını kıydı.

"16 NİSAN'DA DA AYNI KARARI VERECEĞİZ"

Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan ve AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım'ın nikah şahitliği yaptığı törene, Sami ve İlper Çiçek çiftinin Çetin, Metin ve Tekin adlı 3 çocuğu da katıldı. Boyunlarına 'Evet' yazılı atkı asan gelin ve damat ile törene katılanlar, bu anı fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi. Başkan Çelikcan'a teşekkür eden damat Sami Çiçek, "En unutulmaz anımızı 'Evet' ile taçlandırdık. Referandumda da aynı kararı vereceğiz" dedi.

Çifti kutlayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise, "Hemşerilerimiz bu mutlu anda verdikleri evet kararını inşallah 16 Nisan'da da vererek ülkemizin mutluluğuna da katkı koyacaklar" diye konuştu.

Adana Nikaha da Referanduma da \'Evet\' Dediler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Nikaha da Referanduma da 'Evet' Dediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement