Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, Gemlik’te - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, Gemlik’te

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, Gemlik’te

Keskin, Ticaret Sanayi Odası, kaymakamlık ve müftülüğü ziyaret etti, idarecilerden sorunların çözümü konusunda öneri aldı.

11.05.2011 13:03

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, seçim propaganda çalışmaları çerçevesinde Gemlik'teydi.

Gemlik Ticaret Borsası Başkanı İlhan Acar'ı ziyaret eden Keskin, hem seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, hem de Gemlikli zeytin üreticisi ve tüccarının sorunlarını dinledi. Başkan İlhan Acar, Gemlik Zeytin Hal'inde faaliyet gösteren tüccarının arıtma suyu sorunu olduğunu ve çözümün yüksek maliyetlere ulaşabileceğini söylerken, Gemlik tipi zeytinin coğrafi özelliğinin tescil edilmesi konusunda da çalışma yaptıklarını açıkladı. Zeytin üreticisinin girdi maliyetlerinin özellikle mazot, zirai ilaç ve gübre kalemlerinde çok fazla olduğunu, bunun da zeytin fiyatlarına direkt yansıdığını dile getiren Acar bu konuda hükümetten çalışma beklediklerini de ekledi.

Geçmiş yıllarda zeytin yetiştirdiği için üreticiyi, Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı için de tüccarı anladığını söyleyen Fahrettin Keskin ise, zeytin tüccarının arıtma tesisi sorununu BEBKA (Bursa-Eskişehir- Bilecik Kalkınma Ajansı) yoluyla çözmeyi önerdi.

Çiftçiye yeni dönemde de her konuda destek vermeye devam edileceğini anımsatan Keskin, "AK Parti her zaman çiftçinin yanında olacak. Geçtiğimiz yıl afetten etkilenip ürünü heba olan çiftçimize önümüzdeki hafta içinde 39 milyon lirayı bulan zararları ödenecek" dedi.

Keskin, 8,5 yıllık istikrarın Türkiye'de birçok şeyi değiştirdiğini de hatırlatıp, bunun sürmesi için her işadamı hem de üreticiden destek beklediklerini kaydetti.

KAYMAKAMLIĞA ZİYARET…

Ticaret Borsası'ndan sonra Gemlik Kaymakamlığı'na uğrayan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, Kaymakam Bilal Çelik ile görüştü.

Seçim çalışmalarına pazar yeri ziyaretleri ile sürdüren Keskin, esnafın sıkıntılarını dinleyip talepleri not aldı. AK Parti Milletvekili Adayı, tüm sorunların sabırla tek tek çözüleceğini söyleyerek, vatandaşlardan 12 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Keskin, Gemlik’te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement