AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Zeytinburnu'nda Esnaflarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Zeytinburnu'nda Esnaflarla Buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda esnaflarla bir araya geldi. Kurum, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte dükkanları gezdi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Kurum, vatandaşlara kırmızı karanfil hediye etti ve 'Biz esnafımızla, vatandaşımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle inşallah alacağız, sonra da beraber yürüyeceğiz' şeklinde konuştu.

10.01.2024 21:15

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Zeytinburnu'nda esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Zeytinburnu'nda esnaflarla bir araya gledi. Kurum'a Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da eşlik etti. Dükkanları gezen Kurum, esnaf ve vatandaşlar ile de sohbet etti. Kurum bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Bir vatandaşın elindeki 'Nerede olağanüstü bir durum oradadır Murat Kurum' yazılı kağıt dikkat çekti. Kurum vatandaşlara kırmızı karanfil hediye etti. Zeytinburnu'nda ziyaret ettiği bir restoranda esnaf ile konuşan Murat Kurum ' Biz esnafımızla, vatandaşımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle inşallah alacağız, sonra da beraber yürüyeceğiz.' Şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Zeytinburnu\'nda Esnaflarla Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Zeytinburnu'nda Esnaflarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement