AK Parti Mamak İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Mamak İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Mamak İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı 4.olağan kongresi gerçekleşti.

05.02.2012 15:54

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı 4. olağan kongresi gerçekleşti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara terminalinin artık yükünü kaldırmadığını işaret ederek, önümüzdeki yıl Doğu terminalinin Ankaralılarının hizmetine gireceği müjdesini verdi.

Lale Düğün salonunda yapılan kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Bülent Gedikli, Salih Kapusuz, AK Parti Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, ve partililer katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, son 3 yılda Mamak bölgesine yaptıkları çalışmaları anlattı. Gökçek, Mamak bölgesine 258 kilometre altyapı yaptıklarını belirterek, yapılan bu çalışmaya 58 milyon TL harcadıklarını öne sürdü. Gökçek, Bu sene doğu kent bölgesinde büyük bir faaliyet başlayacağı müjdesini vererek " Ankara'da yıllardır çelik kafes var. Bunu Ankaralılar bilir, biz orayı kat karşılığı ihale edeceğiz. 3 bin 500 daire karşılığı ihaleyi önümüzdeki dönem

yapacağız. Buradan gelecek para Mamak bölgesine yatırım olacak. 2 yıl içinde burası bitecek. Mamak çöplüğü olarak bildiğiniz alan Golf ve Tenis kulübüne vermek şartıyla o bölgeyi Ankara'nın en yeşil alanı haline getireceğiz" dedi.

Başkan Gökçek yeni Mamak bölgesi kamulaştırma faaliyetine 221 milyon TL para harcadıklarını ifade etti. 2 yıl içinde Samsun yoluna bir giriş kapısı yapacaklarını söyleyen Gökçek Kayaş'a da bir alt geçit sözü verdi. Gökçek, Mamak bölgesine yapacakları projeleri şöyle sıraladı:

"Ankara'nın terminali çöplüğün karşısında bulunan bir bölgeye yapıyoruz. Bölgede 115 bin metrekare bir alanımız var. Doğu terminali önümüzdeki yıl sizlerin hizmetine girecek. Mamak ilçesine 250 adet körüklü doğalgazlı otobüs getiriyoruz. 2 yıl içinde Yeni Mamak projemiz daha da ortaya çıkacak".

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ise konuşmasında Mamak ilçe 4. olağan kongresinin Mamaklılara hayırlı olmasını dileyerek, "AK Parti olarak en büyük hizmetlere imza attık. AK Parti bir Dünya markasıdır. Bu partinin rotasını millet çizdi. Türkiye huzuru sağlamış güçlü bir devlet olarak Dünya'da saygınlığı yer almıştır" dedi.

Kongrede Başbakan Erdoğan'ın telgrafı okunurken Mamaklı delegeler Erdoğan'ın telgrafını ayakta alkışladı. Kongrede Teşkilat ve partinin aday çıkardığı Muhammed Abdullah Özer ve Fahrettin Valkan aday olarak yarışıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Mamak İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement