Aliağasporlu Taekwondoculardan Büyük Başarı - Son Dakika
Güncel

Aliağasporlu Taekwondoculardan Büyük Başarı

Aliağasporlu Taekwondoculardan Büyük Başarı

Aliağaspor sporcuları, basketbol ve futboldun dışındaki diğer branşlarda da başarılı sonuçlar alıyor.

17.03.2012 11:16

Ulusal ve uluslar arası turnuvalarda başarılı sonuçlar alan Aliağa spor Taekwondo takımı gençler ve yıldızlar Türkiye şampiyonu seçmelerinde önemli başarılara imza attı. Bayanlar 33 kiloda yarışan Naime Baydar kategorisinde şampiyon olarak Türkiye Yıldızlar Şampiyonasında forma giymeye hak kazandı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA YARIŞACAK

İzmir Buca'da gerçekleşen genç erkekler seçmelerinde 78 kiloda mücadele eden Şahabettin Dizdar 2. olurken yıldızlar kategorisinde 10 sporcu ile mücadele den Aliağaspor Teakwonda Takımı'nın 5 sporcusu ilk üç arasında yer almayı başardı. Bayanlar 41 kiloda Seda Özkan ve Emine Kıran 3., olurken erkeklerde +65 kiloda yarışan Fatih Algan 2. oldu. İzmir'de gerçekleşen şampiyonda bayanlar 33 kiloda mücadele eden Naime Baydar turnuvayı şampiyon olarak tamamlayarak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda forma giymeye hak kazandı.

ŞAMPİYONLARDA BAŞARI SÖZÜ

Genç ve yıldızlar kategorisinde bölge seçmelerinde Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edebilmek için turnuvaya katıldıklarını belirten takımın antrenörü Tahsin Keçeci; "Gençlerde 2, yıldızlarda 10 sporcu ile mücadele ettik. Gençlerde 1, yıldızlarda 5 sporcumuz dereceye girerek önemli bir başarıya imza attık. Seçmelerde sadece 1. olan sporcular Türkiye Şampiyonasına katılabildiği için sadece Naime Baydar Türkiye Şampiyonasında boy gösterebilecek. Aslında diğer sporcularımız da Türkiye Şampiyonasında forma giyebilecek yeterlilikte. Yaz aylarında yapılacak şampiyonanda Naime Baydar'ın dereceye gireceğine inanıyorum."dedi.

BAŞKAN UĞUR EREN; BAŞARILAR TESADÜFİ DEĞİL

AliağaSpor kulübü Başkanı Uğur Eren, kulübün farklı branşlarda başarılı bir dönem geçirdiğini ifade ederek genç tekvandocuları kutladı. Eren, "Aliağaspor basketbol ve futbolun dışında birçok branşta gençlerimize ve çocuklarımıza spor eğitimi ve kültürü veriyor. Tekvandoda yaşadığımız başarılar tesadüfi değil. Uzun dönemli bir çalışmanın sonucu. Tüm sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Türkiye Şampiyonasında da başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağasporlu Taekwondoculardan Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement