Alışverişin En Havalısı ArenaPark'ta - Son Dakika
Güncel

Alışverişin En Havalısı ArenaPark'ta

Alışverişin En Havalısı ArenaPark\'ta

Ziyaretçilerine açık havada alışveriş keyfi sunan ArenaPark, bayram öncesi 'Alışverişin En Havalısı bu bayram da ArenaPark'ta' adını taşıyan kampanya başlattı.

02.11.2011 19:54  Güncelleme: 19:55

Küçükçekmece Atakent'in ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark düzenlediği bayram kampanyasında kaliteyi uygun fiyatla buluşturuyor. 'Alışverişin En Havalısı bu bayram da ArenaPark'ta' adını taşıyan kampanya kapsamında altın kolyeden deri cekete, takım elbiseden ayakkabıya, ev tekstilinden beyazeşyaya her türlü ürünü en uygun fiyata almak mümkün.

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin bayram kampanyası nedeniyle Desa deri ceketler 299 lira ila 395 liradan, Kiğılı takım elbise 199 liradan, Hatemoğlu gömlek 35.90 liradan, Aziz Bebe markalı çocuk pantolonu 28.65 liradan, gömlekse 22.65 liradan satışa sunuluyor.

Bayram kampanyasını fırsat bilip evini yenilemek isteyenler için Siemens çamaşır makinesinin fiyatı 869 lira. Aynı kampanya kapsamında Özdilek çift kişilik battaniye ise 49.95 liradan satılıyor. ArenaPark'ta bunların gibi daha yüzlerce çeşit ürün çok uygun fiyattan alışveriş yapmak isteyenleri bekliyor. Ziyaretçilerine açık havada alışveriş keyfi sunan ArenaPark'ta ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini satan 100 mağaza bulunuyor.

Çocuklar tiyatroya anneler alışverişe

Minik ziyaretçilerini de unutmayan ArenaPark, bundan böyle her cumartesi kukla tiyatrosuna da ev sahipliği yapacak. İlki Arefe Günü'ne de denk gelen bu cumartesi gerçekleşecek olan kukla tiyatrosunda çocuklar eğlenirken anneleri de rahatlıkla alışveriş yapma imkanı bulacak. 45 dakika sürecek olan kukla tiyatrosu her cumartesi saat 17:00'da ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alışverişin En Havalısı ArenaPark'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement