Amcası Tarafından Odunla Öldüresiye Dövüldü - Son Dakika
Güncel

Amcası Tarafından Odunla Öldüresiye Dövüldü

Amcası Tarafından Odunla Öldüresiye Dövüldü

Yozgat'ın Saraykent ilçesine bağlı Kesikköprü köyünde 16 yaşındaki Recep Canıtez, öz amcası tarafından odunla öldüresiye dövülerek hastanelik edildi.

22.08.2012 18:30

Yozgat'ın Saraykent ilçesine bağlı Kesikköprü köyünde 16 yaşındaki Recep Canıtez, öz amcası tarafından odunla öldüresiye dövülerek hastanelik edildi. Canıtez, Sorgun Devlet Hastanesi yoğun bakımında hayatta kalma mücadelesi veriyor.

İstanbul'da bir tekstil fabrikasında çalışan Recep Canıtez, 10 gün önce bayram tatili için Saraykent ilçesine bağlı Kesikköprü köyünde yaşayan ailesinin yanına geldi. İddiaya göre daha önce aralarında kız alıp verme yüzünden husumet bulunan amcası Duran Canıtez (58), kardeşinin bulunduğu evin önüne gelerek küfür etmeye başladı. Bu sırada evin salon bölümünde uykudan uyanan Recep Canıtez, dışarıya çıkıp, Mübarek gün neden küfür ediyorsun amca, sana yakışmıyor dedi. Duran Canıtez, bu sırada elindeki odun sopası ile yeğeni Recep Canıtez'e vurmaya başladı. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yere düşen Recep Canıtez, çevredeki komşularının yardımıyla Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kafasına aldığı darbelerle yoğun bakıma alınan Canıtez'in beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Olay sonrası gözaltına alınan amca Duran Canıtez, 3 gün sonra yurt dışı çıkmama yasağı ile serbest bırakıldı. Duran Canıtez, olayın ardından yurt dışına çıkarak kayıplara karıştı.

OĞLUMU BU HALE KOYAN AMCASINDAN ŞİKAYETÇİYİM

Recep Canıtez'in annesi Ayşe Canıtez (45) ise oğlunu ölesiye döven amcası Duran Canıtez'den şikayetçi olduğunu gerekli cezanın verilmesini söyledi. Ayşe Canıtez, Bundan 2 yıl önce büyük oğlum Şaban Canıtez'i, Avusturalya'da yaşayan kaynım Duran Canıtez'in kızı ile evlendirdik, ancak 1 ay sonra ayrıldılar. Daha sonra kaynım Duran Canıtez, bizi ve büyük oğlumu sürekli tehdit etmeye başladı. Avusturalya'dan izine gelen kaynım Duran Canıtez, evimizin önüne gelerek bana ve eşime küfür etmeye başladı. Bu olay üzerine evin salon bölümünde uyuyan küçük oğlum Recep, dışarıya çıkarak amcasına küfür etmemesini söyledi. Amcası da eline aldığı sopayla oğlumu dövmeye başladı. Kafasından aldığı darbelerle şuanda yoğun bakımında yatıyor. Kaynım jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ancak hakim karşısına çıkmadan serbest bırakıldı. Savcılık kaynıma yurt dışına çıkmama yasağı vermesine rağmen o elini kolunu sallayarak yurt dışına kaçtı. Bu nasıl adalet anlamadım dedi.

KARDEŞİMİZ BU HALE SOKAN KİŞİ İNSAN DEĞİL

Olayı duyan ağabey Şaban Canıtez, kardeşini ölesiye döven amcasına gerekli cezanın verilmesini isterken, Amcam sürekli olarak beni ve ailemi tehdit ediyordu. Avusturalya'da yaşayan amcamın izine geldiğini ve kardeşimi sobayla ölesiye dövdüğünü duydum. Şuanda Sorgun Devlet Hastanesine ölüm kalıp savaşı veriyor. Doktorlar beyin ölümünün gerçekleştiğini söylediler. Amcam ise elini kolunu sallayarak yurt dışına kaçtı. Biz Yüce Adaletimizden bu şahsa gerekli cezanın verilmesini istiyoruz. Kardeşimi bu hale sokan kişi insan olamaz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amcası Tarafından Odunla Öldüresiye Dövüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement