Atatürk'ün Fotoğrafına da Aynı Saygısızlık! - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Fotoğrafına da Aynı Saygısızlık!

Atatürk\'ün Fotoğrafına da Aynı Saygısızlık!

Kılıçdaroğlu ilk değilmiş

31.10.2014 19:34  Güncelleme: 19:40

Antalya'nın Gazipaşa CHP İlçe Teşkilatı'nın "Cumhuriyet Yemeği"nde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının geceye katılan eski genel başkan Deniz Baykal'ın konuşma yaptığı kürsüye dayalı olması, tepki çekmişti. Bugün ortaya çıkan yeni bir fotoğrafta CHP'lilerin Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına da aynı muamele yaptığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Deniz Baykal, partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştığı programda kısa bir konuşma yapmıştı. Deniz Baykal'ın konuşması sırasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının Baykal'ın konuşma yaptığı kürsüye dayalı halde olması, sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı. Sosyal medyadaki yorumlarda, 'Bu bir rezalet, kongreden sonra böyle mi olacaktı', 'Türkiye tarihine geçecek bu rezaletin mimarı Bülent Kocabaş'tır', 'Bizi Sivas'ta Dersim'de yakanlardan farkı nedir bu zihniyetin', 'Bunun adı yalakalık', 'Sözün bittiği yer' gibi tepkiler yer almıştı.

MUSTAFA KEMAL'E DE AYNI MUAMELE

Sosyal medyada dolaşan bir fotoğrafta Deniz Baykal'ın Genel Başkanlığı döneminde yapılan bir toplantıda Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi de yerde kürsüye dayalı halde bulunuyor.

Bu fotoğraf sosyal medya 'Baykal her zaman üstte' yorumlarına neden oldu.



Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Fotoğrafına da Aynı Saygısızlık! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement