Bakan Şahin'in Gaziantep'teki Taziye Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Bakan Şahin'in Gaziantep'teki Taziye Ziyaretleri

Bakan Şahin\'in Gaziantep\'teki Taziye Ziyaretleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

23.08.2012 17:02

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Bakan Şahin, Hakkari'de şehit olan Uzman Çavuş

Mehmet Can'ın ailesi ile Gaziantep'teki patlamada eşi ve çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden asker Onur Fikret Aker'in ailesini ve 13 yaşındaki Sena Büyükkonut'un ailesini ziyaret etti. İnfaz koruma memuru Safi Canbaş'ın ailesine cemevinde yaptığı ziyaretin ardından Bakan Şahin, patlamada ölen 3 yaşındaki Süleyman Alkan'ın Yığınlı köyündeki ailesine de başsağlığı ziyaretinde bulundu. Alkan ailesinin, annesini kaybeden Şahin'e başsağlığı dilemesi üzerine Bakan Şahin, "Sizin acınız benim acımı unutturdu. Bu acı hepimizin acısı" dedi.

Patlamada ölen İsmail Daler'in Oğuzeli ilçesinin Doğanpınar köyündeki ailesini de ziyaret eden Bakan Şahin, anne Güley ve baba Çakmak Daler'e başsağlığı dileklerini iletti.

Şahin, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Daler'in annesinin diğer evlatlarının da vatana feda olsun dediğini belirterek, "Bu kadar vakur, itidalli, kahraman yiğitlerin kahraman aileleri bunlar. Sabırla, itidalle, vakurla, metanetle, inançla süreci takip ediyorlar. O yüzden bizim iman dolu kalbimiz olduğu, birbirimize olan muhabbetimiz devam ettiği sürece, bu şerefsizler istediği hiçbir şeyi yapamayacaklar" dedi.

Ailelerin taleplerinin ne olduğuyla ilgili soru üzerine Bakan Şahin, ailelerin saldırganların bir an önce yakalanmasını isteğini belirterek, "Süreçle ilgili bilgi verdik. Son çıkardığımız yasada istedikleri bütün talepler gerçekleşiyor. Sosyal devlet olarak neyse talepleri hepsini yapıyoruz. Can yerine gelmiyor acımız büyük. Bu devlet büyük bu millet büyük" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Şahin'in Gaziantep'teki Taziye Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement