Başkan'a KALDER Heyeti Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan'a KALDER Heyeti Ziyaret

Başkan\'a KALDER Heyeti Ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu, KALDER Başkanı Doğan ile beraberindeki heyeti kabul etti

26.12.2013 11:05

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KALDER Başkanı Hamdi Doğan ile beraberindeki heyeti kabul etti. KALDER yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu'ndan Ulusal Kalite Hareketi'nin yaygınlaştırılması için destek istedi.

YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK

Türkiye Kalite Derneği(KALDER) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan ile yönetim kurulu üyesi ve İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan ve beraberindeki heyet, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Danışmanı Nermin Tol de hazır bulundu. KALDER heyeti, Türkiye'nin rekabet gücünü artıracak ve firmaların sürdürülebilir başarıyı yakalamalarına destek olarak, ülkenin yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını dile getirdi.

HER ALANDA KALİTE

Kocaeli'nin uzun yıllardır ülke ekonomisinin en önemli dinamiklerini barındırdığını ifade eden KALDER Başkanı Doğan, kent genelinde yer alan kurum ve kuruluşların rekabet gücünün artırılmasının önemine değindi. Doğan, Mükemmellik Modeli'nin firmalara verimlilik, istihdam, karlılık, değer artışı ve sürdürülebilir başarının anahtarı olduğunu ifade etti. Hayatın her alanında kalitenin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, KALDER yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan'a KALDER Heyeti Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement