Başkan Ergün Gece Mesaisinde - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Gece Mesaisinde

Başkan Ergün Gece Mesaisinde

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftar sonrası Uncubozköy Kır Kahvesi ve Çamlıca Kafe'de halkla bir araya geldi.

24.07.2013 16:17

Ziyaretlerinde vatandaşlar ile sohbet etme imkanı bulan Başkan Ergün, Manisa Belediyesi'nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlara teşekkür etti.

Her akşam farklı bir yerde iftar sofrasına konuk olan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftar sonrası mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamdaki ziyaretlerinin durağı Uncubozköy Kır Kahvesi ve Çamlıca Kafe oldu. Başkan Ergün'ün Uncubozköy Mahallesi ziyaretlerine MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz ve Tamer Çipiloğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu, Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan, MHP İl ve Merkez İlçe yöneticileri eşlik etti. Uncubozköy Mahallesi Muhtarı Şevket Gülseven de Başkan Ergün'ün ziyaretlerinde yer aldı. İlk olarak Bozköy Kır Kahvesi'nde çay molası veren Başkan Ergün, vatandaşlara hayırlı akşamlar diledi. Mahalle sakinleri de kendilerini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ergün'e başarıları çalışmalarının devamını diledi. İftar sonraları halkla bir arada olmak için her akşam farklı bir mekanda olduklarını ifade eden Başkan Ergün, bu vesileyle vatandaşların sorunları ve dileklerine yönelik sohbet etme imkanı bulduklarını söyledi.

Çamlıca Kafe'de Ramazan Akşamı

Başkan Ergün ve beraberindekiler Kır Kahvesi'nin ardından Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı Çamlıca Kafe'de vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ergün, özellikle gençlerin uğrak yeri olan mekanda, masaları tek tek gezerek gençlerle selamlaştı. Gençlerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde Başkan Ergün, sohbet etme imkanı buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Gece Mesaisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement