Başkan Topbaş'tan, Şehit Pilotun Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Topbaş'tan, Şehit Pilotun Ailesine Taziye Ziyareti

Başkan Topbaş\'tan, Şehit Pilotun Ailesine Taziye Ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Suriye tarafından düşürülen uçakta şehit düşen Pilot Hasan Hüseyin Aksoy'un Bağcılar'daki evine taziye ziyaretinde bulundu.

04.07.2012 23:21

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Suriye tarafından düşürülen uçakta şehit düşen Pilot Hasan Hüseyin Aksoy'un Bağcılar'daki evine taziye ziyaretinde bulundu. Topbaş, "Babası Osman Efendiyi itidalli gördük. Çok sabırlı insan olarak gördük. Kolay değil" dedi.

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Şehit düşen Pilot Hasan Hüseyin Aksoy'un Bağcılar'daki evine taziye ziyaretinde bulundu. Topbaş'a AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ile Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'da eşlik etti.

Ziyaretin ardından konuşan Başkan Topbaş, "Babası Osman Efendi sabırlı. AK Parti İl Başkanımız ile birlikte ziyarete geldik. Babası Osman Efendiyi itidalli gördük. Çok sabırlı insan olarak gördük. Kolay değil... Milletimiz büyük bir acı yaşadı. İnşallah tekrarları olmaz. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Özellikle bu haneden şehit olan Hasan Hüseyin Aksoy kardeşimize de Allah rahmeti ile muamele eylesin. Acısını Allah başka bir acıyla unutturmasın. Milletimizin, ordumuzun, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun. Allah sevenleri ile cennette buluştursun" dedi.

Topbaş "Biraz önce babası Osman Aksoy ile konuşmamızda aldığımız bilgi, kendisine devamlı aktarılan şehitlerimizin Cuma günü ailelerine teslim edileceği. Malatya'da yapılacak bir tören sonrası Cuma vakti için buradaki Mahalle Camisinde şehidimizin cenaze namazı kılınması üzerine getirileceği bahsetti. İnşallah burada bizlerde bulunmak istiyoruz. Tabi ki acı bir gün aile için. Çünkü umutlar vardı… Kaskı,

botları bulunması sebebi ile yaşıyor olabilirler diye düşünülüyordu ama tabi ki bu acı haberi duyunca bir daha sarılmış acılı aile. Ama inanıyorum ki metanetini koruyan ve devletimizin büyüklüğünü hisseden bu aileyi şehitlik mertebesine ulaşan bir evlada sahip olması da onlara bir gurur vermektedir, öyle görmekteyiz" diye konuştu.

Samsun'da yaşanılan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına da baş sağlığı mesajı ileten Başkan Topbaş, Bu arada Samsun'da da gece yarısı başlayan sel felaketi ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Aile ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Samsun Belediyemize ve milletimize baş sağlığı diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Topbaş'tan, Şehit Pilotun Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement