Bayburt İş Makinesi Operatörü Olarak Çalıştığı Belediyeye Başkan Seçildi - Son Dakika
Güncel

Bayburt İş Makinesi Operatörü Olarak Çalıştığı Belediyeye Başkan Seçildi

Bayburt'un Gökçedere Belde Belediyesi'nde iş makinesi operatörü ve şoför olarak çalışan Yavuz Bakır, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday gösterildiği belediyeye başkan seçildi.

15.04.2019 10:27

Bayburt'un Gökçedere Belde Belediyesi'nde iş makinesi operatörü ve şoför olarak çalışan Yavuz Bakır, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday gösterildiği belediyeye başkan seçildi. Yavuz, makamına oturarak görevine başladı. Bayburt'un Gökçedere Belde Belediyesi'nde iş makinesi operatörü ve şoför olarak çalışan Yavuz Bakır, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) belediye başkan adayı gösterildi. AK Parti adayı belediye Yazı İşleri Müdürü Doğan Ay ile yarışan Yavuz, 83 oy farkla belediye başkanı seçildi. Yavuz, makamına oturarak görevine başladı. Seçimin ardından beldede rakibi ile birlikte vatandaşlarla buluşan Gökçedere Belde Belediye Başkanı Yavuz Bakır, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

'BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Gökçedere Belde Belediye Başkanı Yavuz Bakır, yıllardır belediyede operatör ve şoför olarak çalıştığını belirterek Şimdi belediye başkanı seçildim. AK Parti'nin adayı Doğan Ay'la biz 25 yıl aynı kurumda çalıştık ve bu süreçte dostça seçime gittik. Bana nasip oldu, kazandım. Bundan sonra Doğan Ay'la birlikte çalışmaya devam edeceğizö dedi.

AK Parti adayı Doğan Ay da, 27 yıldır Gökçedere Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunduğunu söyledi. Ay, 'Yavuz Bakır ile seçim sürecinde centilmence bir yarış içerisinde olduk. Seçim sonucunda kazanan o oldu. Bizim ortak hedefimiz Gökçedere'ye hizmetö şeklinde konuştu.

Bayburt İş Makinesi Operatörü Olarak Çalıştığı Belediyeye Başkan Seçildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayburt İş Makinesi Operatörü Olarak Çalıştığı Belediyeye Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement