BBP’li Adaylar Ankara’da - Son Dakika
Güncel

BBP’li Adaylar Ankara’da

BBP’li Adaylar Ankara’da

Adaylarını Tanıtan Siyasi Partilerde Heyecan Her Geçen Gün Artarken, AK Parti, CHP Ve MHP'nin Ardından Yarında Büyük Birlik Partisi Adaylarını Ankara'da Basına Tanıtacak.

22.04.2011 18:34

Büyük Birlik Partisi (BBP) genel merkezi tarafından yarın Ankara TES-İŞ Sendikası Konferans Salonunda düzenleyeceği "Türkiye Adaylarımızla Buluşuyoruz" programına Kocaeli milletvekili adayları Elvan Şahin, Bayram Kurtaran, Şemistan Subaşı, Feramuz Çakmak, Ali Rıza Ayman, Hacer Günaydıner, Vedat Yıldırım, Hasan Cebeci, Ziya Polat, Hasan Hüseyin Dede ve Mehmet Korkmaz katılacak. Programda BBP genel merkezince adaylara seçim sürecinde izlenecek yol ile birlikte kurumsal bilgilendirmeler ve seçim çalışmaları aktarılacak. Daha sonra adaylar BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ile fotoğraf çekilecek.

Gedik'e Genel Merkezden Davet

BBP'nin Kocaeli ve Gebze'de uzun yıllar siyaset yapan ve bu dönem BBP tarafından milletvekilliği adaylığı için ilk sırada yer verilen ancak babasının rahatsızlığı dolayısıyla bu teklifi mecburen geri çeviren Prestij Cephe Kaplamalarının sahibi Darıca'lı işadamı ve KEDFE Yönetim Kurulu üyesi, Gebze Erzurumlular Derneği Başkan Yardımcısı Özkan Gedik, BBP Genel Merkezince Ankara'da yapılacak olan programa özel davet edildi.

Davet ile ilgili açıklama yapan Gedik, "19 yıldır emek verdiğim ve bu gönülde her şeyimi feda edeceğim. BBP Genel Merkezinin bu gurur verici davetine icabet edeceğim ve dava arkadaşlarımı burada yalnız bırakmayacağım. Aday olmasam da milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmek için en az birinci sıradaki arkadaşım kadar çalışacağım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BBP’li Adaylar Ankara’da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement