BDP'li Vekiller Neye Gülüyor? - Son Dakika
Güncel

BDP'li Vekiller Neye Gülüyor?

BDP\'li Vekiller Neye Gülüyor?

Uludere'de 35 köylünün hayatını kaybettiği olay sonrası basın açıklaması yapan BDP'lilerin kahkahası tepki topluyor.

29.12.2011 18:22  Güncelleme: 21:10

Şırnak Uludere'de 35 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olay tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Türkiye'nin ne olup bittiğini anlamadığı olay ile ilgili ilk resmi açıklama Genel Kurmay Başkanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada 'Çeşitli kaynaklardan alınan istihbarat ve yapılan teknik analizler sonucunda, içlerinde örgüt elebaşılarının da bulunduğu terörist grupların bölgede bir araya geldikleri' istihbaratı üzerine sınırımızın Irak tarafına operasyon düzenlendiği belirtildi.

TEPKİ ÇEKEN KAHKAHALAR

Aralarında BDP milletvekili Sabahat Tuncel'in ve son dönemde yaptığı çıkışlarla kendinden söz ettiren gazeteci Nuray Mert'in de aralarında bulunduğu BDP heyetinden bazıları ise İstanbul'da basın toplantısı düzenlemek için biraraya geldiler.

Şırnak Uludere'de 35 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olayı kınamak için toplantı düzenlediğini iddia eden BDP heyetinin rahat tavırları ve kahkahaları toplantıya damga vurdu. BDP milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü ve Sabahat Tuncel'in kahkahaları havada uçuştu. Kahkaha tufanına gazeteci Nuray Mert de kısa süreli de olsa katıldı.

35 kişinin ölümüne sebep olan bir olayın sıcaklığı devam ederken atılan bu kahkahalar tepki topluyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BDP'li Vekiller Neye Gülüyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement