Bedeli Çanakkale'de Kanla Ödenmiştir - Son Dakika
Güncel

Bedeli Çanakkale'de Kanla Ödenmiştir

Bedeli Çanakkale\'de Kanla Ödenmiştir

"Bedeli Çanakkale'de Kanla Ödenmiştir " adlı tiyatro oyunu izleyicileri çok duygulandırdı!

22.03.2013 15:19

Haznedar Koza Koleji 'nin 18 Mart "Çanakkale zaferi ve Şehitleri Anma Günü " etkinliklerinde sergilediği "Bedeli Çanakkale'de Kanla Ödenmiştir " adlı tiyatro oyunu izleyicileri çok duygulandırdı!..

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 98.yıl dönümünde Haznedar-Koza Koleji, Ortaokul ve Lise Öğrencilerin sergilediği tiyatro oyununu, Koza Koleji Kurucusu Mustafa Tıraş,Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yamaner,Anaokulu Müdürü Fatma Görücü,Ortaokulu Müdürü Ayşe Özbelli,Lise Müdürü Abdullah Eren ,Öğrenci Velileri ile kalabalık bir davetli topluluğu izledi. Okulun büyük salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören,Genel Koordinatör ve Lise Müdürü Abdullah Eren,misafirlere hoş geldiniz konuşması yapıp "Şehitlerimizi minnet ve saygıyla Anıyoruz "dedi.Tarih Öğretmeni Enver Çakmak'ın günün önemini belirten konuşması,ve öğrenciler tarafından okunan şiirlerle tören devam etti.

Koza Koleji öğrencilerince hazırlanan "BU HESAP ÇANAKKALE'DE ÖDENMİŞTİR" adlı tiyatro oyunu da beğeni ile izlendi. Esere konu olan Çanakkale'ye vatani görevine esnafa borçlu giden askerin ,şehit olmasının ardından,şehidin borcunu ödemeye giden ailesine ,esnafın "Bu Hesap Çanakkale'de Ödenmiştir "diyerek borcunu almaması,izleyiciler tarafından çok beğenilmiş ve duygu dolu anlar yaşanmasına neden olmuştur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bedeli Çanakkale'de Kanla Ödenmiştir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement