Beykoz Belediyesi Engelliler Farkındalık Haftası'nda 'Erişilebilir Yaşam Festivali' düzenledi - Son Dakika
Güncel

Beykoz Belediyesi Engelliler Farkındalık Haftası'nda 'Erişilebilir Yaşam Festivali' düzenledi

Beykoz Belediyesi Engelliler Farkındalık Haftası\'nda \'Erişilebilir Yaşam Festivali\' düzenledi

Beykoz Belediyesi, 10-16 Mayıs Türkiye Engelliler Farkındalık Haftası dolayısıyla 'Erişilebilir Yaşam Festivali' düzenledi. Festivalde çocuklar eğlenceli şarkılar ve animasyonlarla güzel bir gün geçirdi. Belediye Başkanı Köseler, engellilere yönelik eksikliklerin farkında olduklarını belirterek, erişilebilir bir ilçe için gerekenleri yapacaklarını söyledi.

12.05.2024 18:16  Güncelleme: 21:01

(İSTANBUL) - Beykoz Belediyesi, 10-16 Mayıs Türkiye Engelliler Farkındalık Haftası dolayısıyla erişilebilirlik konusunda toplumsal bilinci artırmak amacıyla 'Erişilebilir Yaşam Festivali' düzenledi.

Beykoz, 'Erişilebilir Yaşam Festivali'yle renklendi. Beykoz Belediye Başkanı Başkan Alaattin Köseler'in 'erişilebilir bir ilçe' sözü verdiği Sultaniye Parkı'ndaki festivalde, çocuklar eğlenceli şarkılar ve animasyonlarla güzel bir gün geçirdi.

Festivalde söz alan Başkan Köseler, tüm annelerin 'Anneler Günü'nü kutladı. Köseler, "Annelerimiz, bizim geleceğimiz. Geleceğimizi inşa eden insanlarımız, kutsal bir görev üstleniyorlar. Bu vesileyle tüm annelerimizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum" dedi.

Başkan Köseler, Beykoz'da engellilere yönelik eksikliklerin farkında olduklarını söyleyerek, erişilebilir bir ilçe için gerekenleri yapacaklarını belirtti. Köseler, şöyle konuştu:

"Öncelikle belediye hizmet binalarındaki eksiklikleri tamamlayarak erişilebilir bir hizmet alanı oluşturma noktasında adım atacağız. Engelli vatandaşlarımızın yaşamdaki devamlılığı ve aile içindeki yüklerini azaltmak için belediyede çözüm odaklı toplantılar yaparak, onların yaşamlarını kolaylaştıracak adımlar atacağız. Bunun sözünü veriyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Beykoz Belediyesi Engelliler Farkındalık Haftası'nda 'Erişilebilir Yaşam Festivali' düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement