Beylikdüzü, Yeni Meslek Liselerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü, Yeni Meslek Liselerine Kavuştu

Beylikdüzü, Yeni Meslek Liselerine Kavuştu

Gurur Anadolu Sağlık Meslek ve Gurur Anadolu Adalet Meslek Lisesi'nin açılışına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, okulun açılış kurdelesini kesti.

25.11.2013 10:36

Gurur Eğitim Kurumları bünyesinde Beylikdüzü'nde Adnan Kahveci Mahallesi'nde Beylikdüzü Özel Gurur Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Beylikdüzü Özel Gurur Anadolu Adalet Meslek Lisesi'nin açılışı gerçekleştirildi.Açılışa Ak Parti Milletvekilleri Nurettin Nebati, Harun Karaca, AK Parti Mardin Eski Milletvekili Cüneyt Yüksel,Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Anadolu Sağlık Meslek ve Adalet Lisesi Kurucuları, Eğitimci ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Nefise Sema Sınmaz, Türkiye Hukukçular Birliği Başkanı Av. Mustafa Kuran, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri öğrenciler ve davetliler katıldı.

"Eğitimcilerin Her Zaman Yanındayız"

Kurdele kesiminin ardından bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Adalet Meslek Lisesi'nin kurucuları Nefise Sema Sınmaz ve Mustafa Kuran başta olmak üzere Beylikdüzü'nde eğitim kalitesinin artması ve bölgenin gelişmesine katkı sunan herkese teşekkür etti ve "Eğitimcilerin her zaman yanındayız" dedi.

"Öğrencilere Öncülük Etmeyi Amaçlıyoruz"

Ak Parti Büyükçekmece Meclis Üyesi Nefise Sema Sınmaz ise desteğinden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür ederek, okul sayısını 5'e çıkardıklarını, mesleğini seven ve mesleğinin gerektirdiği hayat standardını yakalayacak olan öğrencilere öncülük etmeyi amaçladığından bahsetti. Okul kurucularından Av. Mustafa Kuran ise velilerden takdir gördüğünü, çocuklarını adliye mensubu bir hakim, savcı, avukat görmek isteyenlerin taleplerini yerine getirmek için iş bilen bir kurucu kadroyla Beylikdüzü'nde güzel hizmetler yapacaklarından bahsetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü, Yeni Meslek Liselerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement