Beyza Piliç Helal Gıda Fuarında - Son Dakika
Güncel

Beyza Piliç Helal Gıda Fuarında

Beyza Piliç Helal Gıda Fuarında

İSO verilerine göre Türkiye'nin en büyük 500 firmasında 380. sırada yer alan Beyza Piliç Helal Gıda Fuarında Helal gıda kuruluşu Gimdes Helal ve sağlıklı gıda fuarında.

18.09.2013 17:55

Açılışını Başbakan Yrd. Bülent Arınç ve Gimdes Başkanı Dr Hüseyin Kamil Büyüközer yaptığı Helal Gıda Denetleme ve Sertifikalama Kurulu (GİMDES)'in organize ettiği Uluslararası 4. Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarında Beyza Piliç stant açtı.

Helal gıda ve içecekten kozmetiğe, medikal ürünlerden tesettür giyim ve hac malzemelerine kadar çeşitli ürünlerin sergilendiği İstanbul Helal Expo - Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı İstanbul'da CNR Fuar Merkezinde düzenlendi.

Fuarda bir açıklama yapan Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan, helal bilincinin toplumda oluşturulması gerektiğinin altını çizerek, toplumun helal bilincinden uzak olduğunu söyledi. Çalışkan, toplumun bu konuda duyarlı olması gerektiğini belirterek "Helal bilincinin yerleştirilmesinde sorumluluk sadece üreticiye değil, hem üreticiye hem tüketiciye hem de yönetim mekanizmasında bulunan herkese düşmektedir. Helal bilinci denilince dini bir terim olarak algılandığını, oysa helal in hijyen ve sağlık şartlarını da kapsadığını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beyza Piliç Helal Gıda Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement