Bigadiç, Ceylanpınar'a Yardım Malzemesi Gönderdi - Son Dakika
Güncel

Bigadiç, Ceylanpınar'a Yardım Malzemesi Gönderdi

Bigadiç, Ceylanpınar\'a Yardım Malzemesi Gönderdi

Bigadiç Kaymakamlığı, Bigadiç Belediyesi ve Bigadiç Kızılay şubesi'nden 2 tır yardım malzemesi gönderildi.

17.02.2014 10:12

Bigadiç Kaymakamlığı, Bigadiç Belediyesi ve Bigadiç Kızılay Şubesi tarafından, Ceylanpınar'da bulunan Suriyeli sığınmacılara 2 Tır dolusu gıda, yatak, battaniye ve giyecek yardımı gönderildi. Toplanan yardımlar, büyük bölümü kadınlardan oluşan gönüllüler tarafından paketlenip Tırlara yüklendi.

Yüklenen 2 Tır, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Bigadiç Kızılay Şubesi Başkanı Mustafa Kuzu, Bigadiç Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şaban Ok, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Demir, AK Parti Bigadiç Eski İlçe Başkanı Rıdvan Baltaşl'ın da katımıyla Ceylanpınar'a uğurlandı.
Acımasızca devam eden iç savaş sebebiyle Türkiye'ye sığınmak durumunda kalan yüz binlerce Suriyeli'ye 2 Tır dolusu gıda, yatak, battaniye ve giyecek yardım gönderildiğini belirten Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Bigadiç'imizin yaptığı bu yardımların diğer ilçelere de örnek olmasını diliyorum. Bigadiç halkının Ceylanpınar'da kalan Suriyeli sığınmacılara yaşadığımız bu kış aylarında bu kadar canı gönülden sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç, Ceylanpınar'a Yardım Malzemesi Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement